Испанските медии гръмнаха с новината, че бившата възлюбена на нашата гордост Григор Димитров – Мария Шарапова, има нов мъж до себе си.

Според изданията той е моделът Андрес Веленкосо, чието име нашумя преди години покрай връзката му с десет години по-възрастната от него звезда Кайли Миноуг.

Слухове за отношения между Шарапова и Веленкосо се носят още миналото лято, когато двамата бяха засечени да пият кафе в Париж. Тогава рускинята побърза да обясни, че е само приятелка с тъмнокосия красавец, а медиите почти и повярваха. Но преди броени дни испанският печат разкри, че Маша и Андрес се срещат и през последните седмици често са засичани заедно.



Според изданията Мария е по-предпазлива и не иска да разкрие, че вече има човек до себе си, защото не е сигурна, че новата ѝ връзка ще успее. Причината за неувереността ѝ е кариерата ѝ.

Припомняме ви, че в скорошно интервю красавицата сподели: "Професията ми е такава, че не се задържам в един и същи град за повече от една-две седмици. Много от проблемите ми в миналото идват от кариерата ми".