"Ще продължа да се занимавам с политика.

Няма да се откажа – заради хората, които през цялото време бяха до мен и ме подкрепяха. Не на всякаква цена власт. Визия за партия с ясни искания за всичко онова, което трябва да се промени. Защото то е нетърпимо и дава своите тежки последствия, някои от които вече са трудно обратими. Така че аз се гордея със старта в политиката. Защото ние устояхме на изпитанията, не се коалирахме, не влязохме в тона на младите партии".

Това заяви пред „Тази събота“ по bTV Илияна Раева.

Четете още: Вижте дома на Илиана Раева

„За мен през годините са ми сложили някакви „етикети“. Била съм борбена, силна. Аз имам своите лични драми, касаещи и професионалния, и личния си живот. Но не съм свикнала да се оплаквам, никого не занимавам със себе си. Имам особено отношение към живота. Обичам го и го харесвам с всичките му предизвикателства“, посочи „златното момиче“ на българската художествена гимнастика.

„По различен начин приемам препятствията или изпитанията. Хората го смятат за нещастие, аз – за изпитание. И преодоляването ми носи удовлетворение. Това навярно е „тайната“ по този начин да живея и да постигам нещата“ , заяви Раева.

"Много често плача. Както се казва - по път и над път. Навярно много хора няма да повярват, но е така. Плача като гледам телевизия, драматични репортажи, когато виждам трагедиите на хората. Плаках също и когато станахме световни шампиони. Плача и на всяка "трагедия" на дъщерите ми Славея и Виолета. Те са много добре, работят. Имат много интересен начин на съжителстване. Почти по 24 часа са заедно - работят заедно, живеят заедно. И винаги имат какво да си кажат", сподели Илияна Раева.

Четете още: Илиана Раева се разголи в стил Риана!