Автор
Woman.bg

Играта за мечтания уикенд за двама в Милано набира скорост

Българската марка Fayans подарява уикенд за двама за седмицата на модата в Милано на един от отговорилите правилно в интернет играта на компанията.

Всеки отговорил на 4-те въпроса в сайта www.fayans.bg участва в тегленето на наградите.

Пътуването до Милано е планирано за третия уикенд от септември – чудесен завършек на лятото. За да се насладят максимално на своята награда, на спечелилите е осигурено пътуването със самолет, както и престой в хотел.

Другата голяма награда в играта на Fayans е 2 билета с пътуване за дербито Фулъм – Ливърпул. Мачът ще се изиграе на 12 май 2013 г., а спечелилите ще може да гледат на живо в Лондон един от най-успешните български футболисти за всички времена – Димитър Бербатов.

Други 10 участника ще спечелят комплект смесители Iris от Fayans, позволяващи пестене на 50% от обичайно изразходваната от домакинството вода, чрез специално разработената система „Click“, с която се отличават най-новите смесители с марката Fayans. С тази система са оборудвани всички модели смесители Iris от Fayans – за умивалник, душ, вана-душ, биде и смесител за кухня.

И тъй като през април много потребители започват планирането на ремонта на банята, през този месец Fayans подарява на всички свои клиенти спeциални цени на смесителите от серии Iris и Camellia на Fayans. Подробна информация за тях може да бъде открита както на сайта www.fayans.bg, така и в търговската мрежа. В корпоративната изложбена зала на Рока България АД – производител на продуктите с марка Fayans, може да се разгледат и други актуални модели смесители и санитарен порцелан на компанията, както и да се консултирате безплатно със специалист. Корпоративната зала се намира на бул. Мария Луиза 16 в София.



Тегленето на наградите от играта на Fayans ще се осъществи на два етапа: на 29 април 2013 г. за двата билета с пътуване за дербито Фулъм – Ливърпул; на 4 юни 2013 за другата голяма награда - уикенд за двама за седмицата на модата в Милано. Тогава ще бъдат изтеглени и имената на спечелилите комплекти смесители Iris от Fayans.

Играта на Fayans продължава до 31 май 2013 г.

Повече информация за играта и продуктите Fayans може да се намери на www.fayans.bg