Автор
Woman.bg

Играта на Ким Кардашиан й носи милиони долари

Печалбите на реалити звездата Ким Кардашиан възлизат на сума между 45 милиона и 85 милиона долара.

В момента Ким наистина се нуждае от пари, тъй като тя пазарува и харчи пари като за двама. 33-годишната реалити звезда е похарчила 1,5 милиона долара за дъщеря си Норт Уест от нейното раждане през юни миналата година досега.

Четете още: Докато Ким събира тен в Мексико...

Според американските таблоиди Ким може да спечели до 85 милиона долара от играта й "Ким Кардашиан: Холивуд". Очаква се играта да носи доходи от 200 милиона долара, а разходите едва ли надвишават 10 милиона долара. Според вестник "Гардиън" играта е много популярна и със сигурност ще донесе милиони на собственичката си.

Според Irish Independent дизайнерският гардероб на бебето възлиза на повече от 200 000 долара, а бижутата й струват почти 240 000 долара.

Най-екстравагантната покупка за детето обаче е негов двойник. Тъй като майката и бащата на Норт винаги са под светлините на прожекторите, то тя не може да остане незабелязана. Родителите потърсили услугите на агенция за актьори в Лос Анджелис, за да намерят двойник на детето си поради съображения за сигурност. Смята се, че двойката трябва да плаща по 630 000 долара на година за двойничка на дъщеря си.

Четете още: Похарчила $ 30 хил., за да прилича на Ким Кардашиян