В натовареното ежедневие е все по-трудно да се спазват основни препоръки за здравословно хранене. Често хапваме на крак в промеждутъците от работни ангажименти и учебни задължения, а вечерта завършва с обилна вечеря, особено ако сме гладували цял ден.

Както гладуването, така и преяждането са вредни за здравето ни, което изисква придържане към балансиран режим на хранене и подсилване на организма с витамини и ценни хранителни вещества.

Истината е, че днес трудно можем да набавим необходимите си макро и микро нутриенти от ежедневното си меню, затова не трябва да бъде е срамно, нито опасно, а още по-малко недостъпно да потърсим помощ в качествени мултивитамини.

Здравето не е мода, а необходимост.

За да проверите доколко успешно се справяте с мисията здравословено хране, сме ви подготвили кратък тест, състоящ се от 4 въпроса с посочени 4 възможни отговора към всеки един от тях.

Избере по един отговор на четирите въпроса, попълнете регистрационната форма и участвайте в тегленето за награда от мултивитамини Jamieson.

Всяка седмица десетима от вас, избрани чрез жребий, ще могат да спечелят седмични награди, а в края на играта всички участници ще имат право да участва в теглене за голямата награта.

Всяка седмица ще се раздават 10 броя опаковки мултивитамини Jamieson от серията Vita-Vim™ и Power for Men.

Голяма награда от играта ще осигури на печелившия участник и неговото семейство мултивитамини Jamieson от серията Vita-Vim™ за жени, Power for Men за мъже, Vita-Vim™ желирани мултивитамини за децата за 1 година напред.

Решете Вашия тест - ТУК