Какво можете да си хапнете вечер, така че да не нарушите диетата си?

Бихте казали, че не се яде нищо вечерно време, но това не е съвсем вярно. Ето какво ви препоръчваме да вечеряте, ако не искате да разваляте хранителния си режим.

Четете още: Мария Шарапова разкри как поддържа перфектната си фигура!

Омлет със зеленчуци

Омлетът със зеленчуци е много здравословна вечеря, а комбинирана със сирене, тя има превъзходен вкус и няма да развали фигурата ви.

Четете още: Омлет със зелен лук

Четете още: Веднъж завинаги започнете да живеете здравословно

Солени палачинки

Изпечете палачинките (приготвени само с яйце и малко пълнозърнесто брашно) на тиган с незалепващо покритие. Напълнете ги и извара, а отгоре поръсете с малко кашкавал. Ако ги запечете, така че кашкавалът да се разтопи, няма да има равни по вкус солени палачинки.

Четете още: Нискокалорични палачинки

Две яйца с препечен хляб

Протеини, фибри и въглехидрати в една порция.

Препечен сандвич със сирене

Препеченият хляб със сирене не съдържа много калории, но внимавайте колко масло слагате. Може да добавите малко зеленчуци - така храната ви ще придобие обем.

Четете още: Вашият маниер на отслабване е? (Тест)

Филийки с пастет от авокадо или извара с варено яйце

И двата вида "пастет" са много вкусни. Авокадото можете да намачкате с вилица и овкусите със сол, а смесените извара и настъргано яйце поръсете с червен пипер. Две малки пълнозърнести филийки хляб, плътен слой пастет и вечерята е готова.

Печени тиквички

Изпечете тиквички тава с хартия за печене, а след това ги гарнирайте с добре познатия млечен сос - кисело мляко, чесън и копър. Добавете малко орехи и сол на вкус.

Брускети с домати

Просто е - препечени филийки хляб, намазани с мъничко зехтин и натъркани със скилидка чесън, върху които добавяте наситнени домати, овкусени с пресен босилек.