Дойде ли лятото, всички се замисляме как да прекараме колко се може повече време на открито, да закусваме, обядваме и вечеряме навън. Особено ако живеем в къща, това не е толкова трудно постижимо, защото имаме градина и можем да си правим пикници там.

Барбекю

В днешно време, барбекюто е доста достъпно удоволствие, като хем спестява пари, хем храната е прясно приготвена от твоите собствени ръце. Скарата не е толкова скъп уред, като можеш да си разбереш от различни видове и да си изпечеш всичко - от царевица, до ябълки. Покани приятели да изпробват уменията ти на кулинар и няма да съжаляваш!

Домашна лимонада

Не е толкова трудно да си направиш домашна лимонада - дори ако тя има повече вода, отколкото лимонов сок. В голяма кана нарежи големи резенчета лимон, лайм, стръкчета мента и джинджифил и ще почувстваш прилив на свежест! Заложи на пластмасови прибори и посуда, за да ти е по-лесно и да не се притесняваш да не ги счупиш.

Свещи и хубава музика

Сега е времето, в което можеш да развихриш въображението си на интериорен дизайнер и да се снабдиш в ароматни и красиво изглеждащи свещи. Освен това, можеш да изнесеш тонколонките си навън и да направиш лятно парти, или да вземеш от някой назаем, ако нямаш такива.