Ако все още се чудите какво да подарите на любимия за 14-ти февруари, а той не дава признаци да иска нещо конкретно, то почерпете идеи от следните предложения.

Купете му някаква високотехнологична джунджурийка. В зависимост от бюджета, с който разполагате, можеш да се спрете на нов лаптоп, i-pod, електронен бележник, електронна книга или мобилен телефон.

Ако достатъчно добре познавате вкуса на гаджето си, можете да му купите едногодишен абонамент за любимото му списание, например. Можете да се спрете и на подходяща книга, за която сте сигурни, че е имал желание да си купи – книга за екстремни спортове, за дресировка на кучета, за графити и пр.

Мъжете проявяват доста индивидуалност в избора си на парфюм. Голяма част от тях си падат по спортния аромат на мускуса, но всичко трябва да се прецени индивидуално. Ако познавате добре вкуса му, действайте смело.

Направете му вечеря-изненада. Пригответе от любимите му ястия, накупете шоколадови бонбони, сладки във формата на сърчица... Подредете масата с много вкус и обич – нека вашето внимание, труд и любов бъдат неговият подарък.

Направете нещо оригинално с двете си ръце – какво ще кажете за тесте карти, върху всяка от което напишете причина да го обичате толкова много.

Хубавият алкохол винаги е бил добър приятел на мъжа и това нека не прозвучи като директно обвинение в алкохолизъм! Подарете му бутилка вино Gorchivka Love Edition - прекрасен подарък със специална картичка с известното любовно стихотворение "Горчиво вино" от Евтим Евтимов, на която можете да напишете и вашето лично посвещение.