Наближава един от най-светлите християнски празници, на който по традиция се подаряват подаръци, засвидетелстващи обичта ни към най-близките.

Днес ще ви покажем няколко идеи за коледни подаръци за бащи, защото те наистина заслужават най-доброто, все пак са силната опора на семейството - онзи стабилен елемент, който го държи цяло във всеки един момент.

Ето селекцията на сайта theblondesalad.com за най-подходящите неща, които можете да подарите на баща си:

Риза на любима марка

Всеки мъж си има любима марка и със сигурност няма как да не знаете коя е предпочитаната от вашия татко! Лесно е - намирате подобна риза в гардероба му, виждате размера и купувате същия!

Книга за пътешествия/коли

Книгата винаги е добър вариант за подарък, особено когато е в областта, по която той е запален - автомобилизъм, футбол, авиация или пътешествия. Изберете такава в луксозен вариант и много авторски снимки.

Портмоне

Хубавото кожено портмоне в тъмен цвят никога не излиза от мода, затова няма как да сгрешите с този подарък. Без значение дали е на скъпа марка или не, то ще влезе в употреба и вашият родител със сигурност ще остане доволен.

Хубав фотоапарат

За моментите, в който с майка ви са на екскурзия и искат да запечатат спомените, които са натрупали. Ако имате малко повече средства можете дори да си позволите полупрофесионален такъв и да запалите баща си по фотографията.