Снегът вече не е част от градския пейзаж, но приповдигнатото ни настроение все още е тук. И как иначе – сега е най-приказното време от годината – месец декември.

Той е любов, той е домашен уют, той е мисъл за близките, той е аромат на мандарини, той е джинджифилови сладки с чаша чай, той е Коледа – любимият празник на малки и големи. И след като вече украсихме дома, за да посрещнем този магичен ден подобаващо, е време да се заемем и с покупката на подаръците за семейството и приятелите.

Признаваме си, че всяка година изпитваме затруднение да изберем какво да сложим под елхата за най-близките. Вярваме, че и пред мнозина от вас седи същият проблем, затова идваме на помощ с няколко идеи. Вижте ги:

За нея

Ако се чудите какво да подарите на майка си, приятелка или майката на любимия и знаете, че чаят/кафето е нейната страст, зарадвайте я за Коледа с разкошен сервиз от порцелан.

Изящните стъклени чаши за бяло/червено вино, както и такива за шампанско, също са добър вариант.



Ако сте предвидили по-малък бюджет за подарък, перфектен избор е рамка с ваша обща снимка – не просто вещ, а мило засвидетелстване на привързаност, което със сигурност няма да остави дамата равнодушна.



За него

Несъмнено всеки господин би се зарадвал да открие под елхата комплект от стъклени чаши за уиски.



Чашите за бяло или червено вино са удачен избор за подарък не само за дамите, но и за представителите на силния пол.



За тях – често е трудно да измислите персонален подарък за всеки от родителите си или за майката и бащата на любимия, затова ви предлагаме да подберете общ подарък за двамата.

Комплект спално бельо от египетски памук е идеалният вариант – практичен, но и изящен, той със сигурност ще се ползва с удоволствие дълги години, а няма да бъде поредният подарък, захвърлен в някой шкаф.



Хубав сервиз за хранене показва, че сте вложили мисъл в избора, а не сте купили нещо, колкото да отбиете номера. Ако е от качествен порцелан, той е буквално вечен или казано по друг начин – красива и стилна изненада, с която няма как да сгрешите.



Ефектният стенен часовник и интересната картина са прекрасен подарък за коледните празници, който ще внесе доза изтънченост и артистичност в интериора на дома – факт, който няма как да не бъде високо оценен от обитателите му.