Остава по-малко от месец до Коледа и вече сме започнали обратното броене! Замисляме се за украса на дома ни, за да придобие той едно уютно излъчване със светлите празници, които ни чакат зад ъгъла.

Вижте няколко идеи за направата на венци за входната ви врата, които да внесат настроение в дома ви:

С природни елементи

Шишарки, жълъди, кестени и борови клонки - абсолютната класика! Няма по-естествен и красив венец от такъв, който съдържа в себе си природни елементи!

6 грешки в интериора ви

Посребрена

Дори да не искате да си купувате готов венец от магазина, можете да си направите такъв от естествен бор и да го напръскате със спрей. Сребърният спрей или този в бяло, наподобяващ сняг, можете да си набавите от магазина и с негова помощ да направите прекрасен венец за входната врата.

Венец от разноцветни листа

Разбира се, тук ще ви трябват изкуствени такива, които можете да си закупите от всеки магазин за китайски стоки. По същата логика можете да ги боядисате в какъвто цвят си изберете, за да има разнообразие.

В златния хотел на Версаче

Венец от играчки

Коледните играчки биха могли да сформират прекрасен венец, съчетани по правилния начин. Всичко, което ви трябва, е фантазия и куп, подходящи за съчетаване по цвят, коледни играчки.

Как да си направите подобен, вижте в нашето .:ВИДЕО:.