Автор
Woman.bg

Идеи как да носите деним на работното място

В нашия офис денимът е на особена почит и всяка една от дамите в екипа ни си има поне един любим чифт дънки и някоя друга дънкова риза, с които обича да се фръцка по коридорите на бзинес сградата.

Понякога комбинираме дънките си в съчетание от типа denim on denim, понякога ги носим с кецове от Converse, друг път с черни токчета, а понякога, ей така за разкош, залагаме на дънковата риза като завършващ щрих към любимата ни комбинация за есента - кариран панталон с дължина до глезените и черни оксфордки. Но истината е, че не всеки офис е така дрюжелюбно настроен към дрехите от деним, както е нашият.

Затова ако дрескодът на работното ви място не ви позволява да носите любимите си тоалети от деним, без да изглеждате неуместно, ви предлагаме няколко идеи как умело да интегрирате дрехите от дънков плат към по-строгите изисквания за облекло, които царуват във вашия офиси.



Идея 1

В комбинация с едноцветна риза или копринена блуза, като показаната от H&M, палто,а не яке и подходящите делово изглеждащи аксесоари, тъмните дънки, които според стилистите са с една идея по-елегантни от светлия деним, са идеален избор за офиса.


Идея 2

Полата от деним е хитър начин да носите дънкови тоалети на работното място. Ако е с подходяща кройка, например такава тип "молив", и съчетана с риза, токчета и елегатна чанта, дънковата пола и идеален избор за всяка бизнес среща.

Идея 3

Тъмният деним, напомнящ с кройката си за панталон, е идеалният избор за работното място, особено ако е съчетан с едноцветен топ със семпъл дизайн. Прибавете елегантен блейзър и шик заострени равни обувки като финален щрих.

Идея 4

Ризата от деним, перфектно кореспондираща си с прав черен панталон и интересни обувки на равна подметка, също е уместен вариант за офиса.

Идея 5

Вземете една мини или миди рокля от тъмен деним, едно изчистено черно сако, семпли черни токчета и чанта в тъмен, но наситен, цвят като акцент и ще получите перфектен ансамбъл за работа.