Автор
Woman.bg

Идеално приготвена домашна храна само за минути?

Обичате вкусно приготвената домашна храна от свежи продукти, но при забързаното ви ежедневие времето все не ви стига?

Иска ви се без много усилия да имате идеално сготвено ястие, но си давате трезва сметка, че за това са нужни усилия и отново часове, които просто ви липсват?

Имаме добри новини за вас, вече съществуват съвременни решения, които съчетават удобството от бързо приготвяне на храната с минимални усилия. Без да сте професионален готвач, може сами да имате идеално сготвена храна, като едновременно с това да пестите време и енергия с микровълнова фурна Samsung MUSE 3. Тя съчетава модерна технология, подобрени функции на стандартните микровълнови и първокласен дизайн, с който дори може да подобрите кухненския си интериор.



Samsung MUSE 3 ви връща към здравословния начин на живот и консумацията на домашна приготвена храна. Избирате от 20 готови режима на готвене и забравяте за полуготовите и готови храни. Освен здравословни, ястията, които правите, ще бъдат и идеално приготвени, защото MUSE 3 има системата за тройно разпределение. При нея микровълните се излъчват през три отвора във вътрешността на фурната и така топлината се разпределя по-добре и по-прецизно върху максимална повърхност от ястието.



И освен че ще бъдете прекрасни и сръчни готвачи, вие ще пестите двойно – от времето, нужно за обработка на храната, а също и от електрическа енергия. Снабдена с еко режим, новата микровълнова фурна Samsung MUSE 3 предлага по-ниска консумация на енергия в режим на готовност, което значително намалява използваната енергия и сметките ви за ток.



Равносметката на финала е лесна – по-добра и здравословна храна за по-кратко време при по-ниски разходи. Това е нещо за което всеки ежедневно си мечтае, но ето че днес модерните технологии превръщат мечтата в постижима реалност, а изборът – повече от ясен.

MUSE3 (MG-23F301TAS/OL) може да откриете в търговската мрежа на Техномаркет.