В очите на нежния пол напомпаните здравеняци се оказват далеч от образа на идеалния любовник.

Излседване на датски и американски учени показва, че истинските тигри в леглото са с наднормено тегло, интелигентни и изпитват особена любов към чашката.

Оказва се, че пълничките съпрузи изпълняват с далеч по-голяма страст брачните си задължения и издържат 4 пъти повече в маратон от любовни ласки. Ако се доверим на статистиката, при дебелите мъже средно сексуалният акт продължава 7 минути и 18 секунди. По-слъабичките представители на силния пол пък издържат едва 1 минута и 48 секунди.

Преди няколко години подобно изследване, но на университета в Kайсери, Турция показа подобни данни. Според турските учени мъжете с наднормено тегло са по-издръжливи от по-слабите представители на силния пол. Резултатите от изследването им показват, че мъжът с корем издържа около 7 минути повече в леглото спрямо представителите на силния пол с поддържана фигура.

Друга тенденция при любовниците е, че интелигентните мъж се справят по-добре в леглото. По-умните и начетени мъже са по-толерантни към капризите от страна на жената в спалнята. Друг плюс е склонността им към нестандартни игри и експерименти под завивките.

Според трето пък изследване, цитирано от "Сайънс дейли", зависимостта от секса може да се сравни със зависимостите от алкохол или наркотиците.

Източник: novinar.bg