Жените обичаме да се забавляваме и да разпускаме вечер. И имаме немалко опции да го правим. Ето някои, които са ни сред любимите.

Хубав филм с чаша вино

Не звучи особено като за party girl, нали? Да, но след тежък работен ден понякога имаме нужда именно от няколко спокойни часа насаме с любим сериал или гледан многократно филм. А защо не и хубава музика. И, разбира се, чаша-две-три вино и нещо сладко.

Вечер по женски

Всичко е ясно – разбрали сте се отдавна и излизате с любимата изцяло женска компания. Ясно е - ще има приятни истории, хубави коктейли, а защо не и някой нов обожател на поне една от вас? Тези излизания уж са предвидени да продължат няколко часа, но дълбоко в себе си от самото начало знаем, че ще се приберем по-скоро рано отколкото късно. Важното е, че спомените ще са прекрасни и безценни след време.



Дискотека

Отивате пак с приятелки. Или със смесена компания. Или сами. Нямате никакъв план, но идеята е да танцувате, да танцувате и да танцувате. След няколко часа сте ужасно уморени, но щастливи.

Романтична вечеря

Може да е импровизирано на хубаво вино, свещи и тих смуут джаз вкъщи. А защо не и в изискан ресторант. Важното е, че ще сте с правилния (поне така мислите в момента, а това е важно!) човек и такава вечеря може да изтрие от съзнанието ви цялата умора и негативизъм, натрупани от работната седмица.



Кино/театър/опера/балет

Особено в добра компания, това е повече от добър избор. И почти толкова ценни са разборите на филма/постановката след това.

На лов

Нека не се лъжем: понякога излизаме с приятелките си именно с тази цел – да открием красив и интересен мъж и да видим какво ще се случи. Или няма да се случи. Но тръпката, играта - те са изключително интересни и май няма никога да ни омръзнат. Или поне не скоро.

Автор: Благовеста Дамянова