Невероятно е как звездите преминават през толкова ярки трансформации, че в настоящето някои от тях са направо неузнаваеми.

Меган Фокс

Меган е една от най-харесваните жени през последните десетилетия и този факт щеше да си е същият, дори и да не се беше подложила на козметичните си корекции. Актрисата винаги е била красавица и вроденият ѝ сексапил е ненадминат. С права, лъскава коса, стъклени сини очи, нежно лице и стройна фигура – още през 2007 година тя подсказваше, че до няколко години от нея ще излезе шеметна красавица.

Майли Сайръс

Въпросът с трансформацията на Майли е доста спорен – някои я харесват повече с руса къса коса и провокативно поведение, докато други с носталгия гледат снимки, клипове и филми на нежното създание, изгряло на филмовата и музикална сцена в образа на Хана Монтана.

Кели Озбърн

Имаше време, когато не можехме да приемем дори на шега идеята, че Кели ще се превърне от грозно патенце в красив лебед. Никога не казвай никога, са казали хората! От вечно сърдита и пухкава рок принцеса, която няма грам стил, Кели разцъфна в нежно и елегантно цвете.

Кристен Стюарт

От русичко и невинно детенце Кристен се превърна в странната, но красива Бела от „Здрач“, за да завърши трансформацията си в една от най-фаталните жени в Холивуд. Замесването в любовни скандали и изневери, пънк стила ѝ, любовта към цигарите, подплатени с безупречните ѝ появи на червения килим, я правят истински звезден хамелеон. При това много красив!

Ема Уотсън

Ако следите публикациите ни за Ема, вероятно сте забелязали, че е една от любимките ни. Тя е от малкото умни, красиви и стилни дами на световния шоубизнес, която на всичкото отгоре е и изключително скромна. Още когато я познавахме като Хармаяни Грейнджър, бяхме сигурни, че от това сладко детенце ще излезе хубавица. Ето я сега в целия ѝ блясък.

Тейлър Момсен

Тейлър беше една от онези миловидни, руси куклички, които могат да се похвалят с актьорска и певческа дарба. След като порасна, малката госпожица се превърна в платинена съблазнителка, но не каква да е, а доста готик съблазнителка!