Продължение.

Звездите от дните, когато са били малки прохождащи таланти, до момента, в който целият свят е по петите им.

Дрю Баримор през 1983-та

Когато е само на 8 годинки Дрю е най-малката актриса в Холивуд средите, радваща се на нечувано внимание. По-късно през годините тя ще се сблъска с участта на всяко дете, израснало под тежестта на ранната слава. 13-годишна тя постъпва в рехабилитационен център за зависими от алкохол, на 14 прави опит за самоубийство, а на 15 завинаги напуска дома на родителите си.



… вече пораснала

Бившето „диво дете” се превърна в една от най-обичаните актриси в света. 35-годишна Дрю е звездата с една от най-тъжните и най-невероятни истории в Холивуд.



Даниъл Радклиф през 2001-ва

11-годишното британче едва ли е подозирало, че ще се превърне в образ-икона за няколко поколения зрители. Ролята на момчето магьосник Хари Потър изстреля Радклиф във висините на най-добре платените актьори в света.



… вече пораснал

След края на феноменално успешната сага за Хари Потър, 21-годишният Даниъл се надява, че отсега нататък го чакат различни и успешни ангажименти в киното. Той неведнъж е изразявал подозрението си, че е твърде вероятно да стане жертва на ролята, която го направи мега известен.



Рупър Гринт през 2001-ва

Ето го и третото най-популярно дете във Великобритания, екранният партньор на Емма уотсън и Даниъл Радклиф, малкият рижав Рон Уизли.



… вече пораснал

Рупърт вече прави своите първи крачки в голямото кино, различни от онези, които го направиха популярен по цялата планета.



Леонардо Дикаприо през 1994-та

20-годишен, синеок, русокос, с момчешки вид и излъчване, което го превърна в секс символ и властелин на милиони женски сърца.



… вече пораснал

16 години по-късно Леонардо безспорно е един от най-влиятелните млади актьори в Холивуд, доказал таланта си безброй пъти. А, да, и все още е любимец на жените.

Илайджа Ууд през 1994-та

Това сладко 13-годишно детенце е самият Фродо, който обаче все още не знае, че след време ще се превърне в хобит, ще спаси всички земи и същества, които Джон Роналд Руел Толкин е измислил в титаничната си трилогия „Властелинът на пръстените” и ще издълбае дълбока следа в архивите на Холивуд.



… вече пораснал

Сега Илайджа е на 29 години и все още изглежда като тийнейджър. В момента той се снима в екранизацията на друга книга на Толкин – „Хобит”.



Камила Бел през 1998-ма

Мъничко, красиво и нежно момиче, което прави своя пробив в киното с филма „Джурасик Парк: Изгубеният свят”.



… вече пораснала

В момента красивата Камила редовно се разхожда по червения килим и пръска вдъхновение от собствения си стил, превърнал се в любим на много фешън блогъри.



Миша Бартън през 1999-та


Критиците предвещаваха изключителна кариера на малкото момиче с британски корени. Тя взе запомнящо се участие във филми като „Нотинг Хил” и „Шесто чувство”.



… вече пораснала

Голямото разочарование на Холивуд, след края на сезоните на сериала „Ориндж Каунти”. Миша на няколко пъти бе хващана да кара в нетрезво състояние, а на всичкото отгоре през 2009-та бе хоспитализирана в психиатрична клиника.



Джесика Бийл през 1999-та

На тази снимка Джесика е на 17 години и може да се похвали с популярност заради участието си в телевиионния сериал „7th Heaven”.



… вече пораснала


12 години по-късно Джесика Бийл е сред големите холивудски звезди, има завидно CV, убийствено тяло и мъж за/с милиони – Джъстин Тимбърлейк.



Кристина Ричи през 1995-та

По вермето когато тази снимка е направена, Кристина вече е звезда благодарение на ролите си в „Каспър” и „Семейство Адамс”.



… вече пораснала

В момента 30-годишната Ричи несъмнено е една от най-успешните млади актриси, въпреки че и до днес си остава малко странна и откачена. Напоследък модните критици й обръщат все по-голямо внимание, оценявайки женствения й и впечатляващ стил, демонстриран на червения килим.



Кристен Дънст през 1995-та

Жени от всички страни, възраст и професия тайно завиждаха на това русо 12-годишно момиченце, което се появи на екрана рамо до рамо с най-желаните мъже в Холивуд – Том Круз и Брад Пит. Всички си спомняте филма „Интервю с вампир”, нали?



… вече пораснала

Красавица със завиден успех в киното, модна икона и любимка на режисьорката София Копола, която я снима в блестящия си филм „Мария Антоанета”.



Очаквайте продължение.