Годините минават, идолите се менят, ново поколение звезди вървят по пътя на разцвета на силите и таланта си.

Ще видим как най-младите звезди в света на знаменитостите са се променили за последните близо 10 години.

Емма Уотсън през 2001-ва

Това е първата кино премиера на младата британка. Досещате се, че става въпрос за премиерата на филма „Хари Потър и философският камък”.



…вече пораснала

Тук актрисата е на последната премиера на култовата поредица за момчето магьосник. Модна икона, рекламно лице на какво ли не… Просто Емма Уотсън.



Натали Портман през 1995-та

Малката Натали на премиерата на филма на режисьора Люк Бенсон - “Léon”.



… вече порснала

Днес 29-годишната бременна красавица е срез младия елит актьори и множество критици й вещаят голям успех на Наградите Оскар, заради блестящата си роля в „Черният Лебед”.



Тейлър Момсън през 2000-та

Просто не можеш да останеш безразличен към това сладко малко бонбонче. 7-годишната Тейлър на премиерата на „Гринч”.



… вече пораснала

Отново няма как да остане незабелязана, само че този път не с миловидността си, а със стряскащата си визия. Без помен от детето Момсън, 17-годишната блондинка се изявява като вокалистка на рок бандата The Pretty Reckless, развява прелести по сцената, кълне като дявол и обижда всичко живо от Риана до Папата.



Дакота Фанинг през 2001-ва

Мъничка и невинна Дакота стъпва на червения килим за премиерата на филма „I Am Sam”. Дакота е най-малкото дете в кино историята, номинирано за Оскар.



… вече пораснала

Може да е само на 16, но Дакота има зад гърба си 20 филма!



Хейдън Панетиер през 2001-ва

Не можеш да наречеш малката Хейдън тихо и срамежливо дете. Тя започва кариера на екрана, снимайки се в различни теревизионни сериали и реклами, но голямата й популярност идва, когато изиграва дъщерята на Али Макбийл.



… вече пораснала

Тя не стана супер известна актриса с незабравими роли, но пък камерата и публиката продължават да обичат русото миньонче.



Кристен Стюарт през 2002-ра

Когато е едва на 12 години Кристен се прочува с ролята си в хитовия филм „Паник стая”, в който си партнира с Джоди Фостър.



… вече пораснала

Днес Стюарт е една от най-популярните млади жени в света, икона за цяло едно поколение, съвършен образ на Бела от вампирската сага „Здрач”.



Тейлър Лаунтър през 2005-та

Преди да стане Джейкъб, момчето-върколак, Тейлър е малкият сладур от 3-D продукцията „Приключенията на Шаркбой и Лъвът Гърл”.



… вече пораснал

Тейлър се превърна в секс икона, независимо от крехките си 18 години.



Линдзи Лоан от 2001-ва

Линдзи е звезда от съвсем малка и тази снимка всъщност е направена, след като рижавата сладурана на Холивуд е обявена за поредното дете-чудо на киноиндустрията.



… вече пораснала

Известната днес с прякора си ЛиЛо е най-популярната млада издънка на Холивуд. Красива и талантлива, но въпреки това прекалено скандална, зависима от наркотици и алкохол, неспособна да хване славата и живота си в ръце…



Скарлет Йохансон през 1998-ма

За Скарлет още тогава критиката казва: „Тя може да се превърна в много важна актриса”.



… вече пораснала

Едва на 26 години, с над 30 филма зад гърба си, множество престижни номинации, 13 награди и призвание Секс Икона.

Очаквайте продължение.