Седмицата на модата в Ню Йорк е едно от важните събития в света на модата. Едноседмичният празник на блясъка, стила и знаменитостите радва модните последователи с уникални модни ревюта, които се провеждат от сутрин до вечер.

Едно от най-очакваните ревюта бе това на Майкъл Корс. Млада, женствена и понякога ретро, жената на Майкъл Корс е красива, модерна и стилна. Тя се облича както в изкуствена кожа, така и в ангора и в дебела вълна.

Майкъл Корс умело превръща ежедневното облекло в шикозно и специално. Той придава елегантност на пуловери и рокли, комбинирайки ги с елегантни палта и шалове с дългокосместа кожа. Цветната палтира за новата есенно-зимна колекция е монохрамна и мека. Корс си служи с кафяво, сиво, черно, синьо и бежово.

Сред специалните гости, заели място на първия ред бяха Ана Уинтър, Алисън Уилямс, Джесика Харт, Лили Алдридж и Кейт Хъдсън.

От модна къща Michael Kors винаги можем да очакваме тоалети достойни за червения килим и най-изисканите партита. Впечатляващите творения на марката превръщат всяка дама в звезда под светлината на прожекторите.

Актрисата Кейт Хъдсън блесна с два стилни тоалета на модната марка и то в компанията на Майкъл Корс, които ще ви представим по-долу.

Кейт Хъдсън е от звездните майки, които могат да се похвалят с перфектно тяло, заразяваща усмивка и естествена красота. Всяка една дреха би й стояла прекрасно, затова й не сме изненадани от двата тоалета на г-н Корс.

Първото творение, с което Кейт блесна на събитието, бе излключително семпъл разкроен черен панталон с висока талия в комбинация с изчистен черен потник с тънки презрамки.

Четете още: Танцьор взе акъла на Кейт Хъдсън

Втората визия ни напомни за лятото... Сами ще разберете защо:

Кейт се бе спряла на чудна визия в жълто, състояща се от пола с флорален принт с дължина до коляното и жълта блузка с нестандартно деколте. Обувки в класически модел и "nude" цвят допълваха слънчевата й визия.

Четете още: Харесва ли ви: Рокличката с питонов десен на Рита Ора?