Въпреки че вече наближава петдесетте, Хали Бери си остава една от най-секси съвременните актриси.

Но дори и да засрамва с визията си дами на половината на годините си, истината е, че и тя си има своите лоши дни. И докато по време на нашите най-много да уплашим с облика си един-двама колеги, то за съжаление в нейния случай неособено лицеприятният ѝ външен вид става достояние на целия свят, благодарение на неотлъчно следващите я папараци.

Точно това се случи преди броени дни, когато Хали видимо не в най-добрата си форма се опитваше незабелязано да напусне един от терминалите на лондонското летище Хийтроу, но уви въоръжените с фотоапарати папараци провалиха плановете ѝ и я щракнаха, преди да успее да си хване такси, в което купе да се скрие от любопитните погледи на околните.

Дефектите на звездите, за които не подозирате

А какво точно се опитваше да скрие Хали ли? Ами нова къса прическа, изгубила пленителното си фънки излъчване някъде по време на дългия полет, изморено лице без помен от грим, на моменти сполучливо скрито под тъмни слънчеви очила, и голяма разранена пъпка в центъра на брадичката. Обликът ѝ донякъде леко се подобряваше, благодарение на безупречния моден сет, на който бе заложила.

Разберете защо се разделиха Оливие и Хали