Автор
Woman.bg

I част: Родните блогърки, които харесваме (блиц интервю)

Те обичат да създават красота около себе си. Те са нежни, очарователни и интересни.

Те са Полина от Polinasofia.com и Теди Powderyourfacewithsunshine.blogspot.bg - две дами, които са сред най-разпознаваемите имена в блог сферата.

Ето как отговориха на въпросите ни в следващото блиц интервю...

Полина

Първото нещо, което правя, когато се събудя е... да погледна едно любимо стикерче, което залепих наскоро на стената. То гласи "Enjoy the little things". С това започва денят ми – с напомняне, че сме на този свят, за да се наслаждаваме на всичко, а Голямото Всичко състои имено от малките неща.

Пия кафето си с... мляко и пожелания за света и за себе си при отпиването всяка глътка, хехе.

Една обичайна моя закуска включва... най-често черен хляб, масло и някакво сирене.

Жената е най-секси, когато... е обичана. За жена, която умее да се поддържа, не е проблем да изглежда убийствено привлекателно и без партньор. Но истинското усещане за сексапил идва и се подхранва от любовта.

Най-добрият начин да се справиш с умората е... Ако говорим за ментална умора – приятелките, или т.нар. кръгът “женска енергия”, е чудодейното лекарство. А ако говорим за физическа умора - безспорно сънят е най-добрият лек.

Здравословно хранене или ежедневни тренировки? Ако целим съществени резултати, комбинация от двете. Обаче лично при мен засега присъства само първото, но се надявам, че със самодисциплина ще интегрирам скоро и второто.

Модата за мен е... още един начин за самоизразяване.

Класическият женски аксесоар, който всяка жена трябва да притежава е... черна рокля.

Тъмно или Nude червило? Ах, сложен въпрос. Но нека бъде Nude.

Токчета или ниски подметки? Още по-сложен въпрос. Но, хайде, токчета.

Тенденцията за есен 2015, която ще бъде неразделно част от стила ми... Честно казано, няма такава. Мисля си за color blocking в момента, обаче ми харесва само на теория. На практика в собственото си ежедневие не го виждам. Обличам се според настроението и май все не успявам да нацеля нещата така, че да имат особено много допирни точки с тенденциите.

Beauty продуктът, който винаги имам в чантата си... Избелващи лентички за зъби PearlGuard на ORAX, придружен от арсенал от ярки стейнчета за устни.

Есенната връхна дреха, без която не излизам... Определено шаловете са ми голямата любов. Красиви, меки и нежни.

Любимото ми място през есента в София е... у дома.

Пиша за всички жени, които... се грижат за себе си и с които можем да разменяме интересни неща и мисли по момичешките теми.

Красотата ще спаси света, защото...
и тя също произлиза от любовта, а любовта вече няма как да не спаси света.

5 думи, с които бих се самоопределила... Просто Полина. :)

***

Теди

Първото нещо, което правя, когато се събудя е... да си погледна телефона.

Пия кафето си с... вода, в съотношение 0:1. С други думи – не пия кафе :)

Една обичайна моя закуска включва... цедено мляко с пресни или замразени плодове (в зависимост от сезона), мед и пчелен прашец.

Жената е най-секси, когато... се чувства добре в кожата си.

Най-добрият начин да се справиш с умората е... легло, одеяло, топла напитка и любим сериал.

Здравословно хранене или ежедневни тренировки? Опитвам се да съчетвам по малко от двете неща и да намирам баланс.

Модата за мен е... извор на вдъхновение. Още в ранна детска възраст прекарвах дни наред с молив в ръка, творейки модели и мечтаейки да стана дизайнер..

Класическият женски аксесоар, който всяка жена трябва да притежава е... стилна черна чанта.

Тъмно или Nude червило? За есента определено тъмно.

Токчета или ниски подметки? Токчетата са колкото убийствено изглеждащи, толкова и убийствено болезнени, затова ги оставям само за по-официални поводи.

Тенденцията за есен 2015, която ще бъде неразделно част от стила ми... Любимият ми тренд за есента са карирните ризи и statement колиета. Не е нов за 2015-та, но скоро едва ли ще ми омръзне..

Beauty продуктът, който винаги имам в чантата си... Аз съм от онези хора, дали скучни или пък интересни, които винаги носят голяма чанта, в която могат да се намерят всякакви неща – апарат с няколко обектива, ей така за всеки случай, несесерче с лепенки, мокри кърпички, пиличка и т.н – никога не се знае какво може да ти потрябва.. Обичам да се чувствам подготвена.

Есенната връхна дреха, без която не излизам... В момента, докато не е захладняло твърде много, е тренчкот.

Любимото ми място през есента в София е... Нямам любимо, но всяко, на което мога да се наслаждавам на цветната феерия от листа е добър претендент.

Пиша за всички жени, които...
са вечно търсещи, вечно вдъхновени и мечтаещи. Но тъй като не обичам дискриминацията – нека всеки, който просто има желание - да ме чете. :)

Красотата ще спаси света, защото... вдъхновява.

5 думи, с които бих се самоопределила... Импулсивна, директна, вечно търсеща, креативна, мечтателка.