Като една от най-бляскавите и впечатляващи дами в шоубизнеса, Бионсе продължава да бъде все така смела и оригинална със своите визии.

Звездата многократно е обявявана за най-стилната жена/майка в света. Изпълнителката за миг не се отказва от високите токчета и грабващите окото тоалети и аксесоари. Младата майка все по-често експериментира с външния си вид.

Бионсе бе засечена на излизане от офис сграда в Ню Йорк само преди два дни, облечена в рокля от есенно-зимната колекция за 2015-а на Marco de Vincenzo.

Четете още: Обувки на платформа от Бионсе

Певицата се бе запътила към модното ревю на „Chanel”. 33-годишната изпълнителка изглеждаше в прекрасно настроение. Тя се бе спряла на доста впечатляваща рокля на райе в най-различни цветове.

Преди да стане майка Бионсе правеше впечатление с романтични и женствени рокли тип „babydoll”, които подчертаваха бюста или бедрата й, но от известно време насам звездата предпочита да крие пищната си фигура и да залага на модерни силуети, които не са по тялото.

Смуглата красавица бе заложила на интересни сини сандали и палто в същия цвят.

Съпругата на Джей Зи направи впечатление с доста силен макияж и по-светъл нюанс коса. Харесва ли ви цялостната визия на Бионсе и с колко бихте я оценили от 1 до 10?

Четете още: Негово величество чарлстонът се завръща!