Ако вярваме на Стендал, за да бъде една жена напълно искрена, е все едно да се покаже пред хората без дрехи. Много от родните плеймейтки явно са негови почитатели, а не на някакви си Коелювци и Букайовци, защото редовно предпочитат да презентират широка плът и още плът. Много са забавни и "папарашките" скандални снимки - съвсем случайно някоя рокля malfuncion-ва и лъсва я гръд, я бельо.

Да си дойдем на думата: научих коя е новата Miss Playmate (извинявайте, ама ако напиша "Мис Плеймейт", нещо в мен ще се повреди завинаги). Не съм фаталистка и не мисля, че и Магдалена Бадер е - тя спечели точно този конкурс на онова мъжко списание. Заговорихме се с колежките от Woman.bg и моментално се породиха няколко въпроса, които си зададохме помежду си, а мисля, че и всяка на себе си.

Въпрос 1: Има ли някоя Miss Playmate, която всички да харесват?

Отговор: Няма. Една е глупава, друга е грозна, трета е грозна и глупава, четвърта е възрастна и грозна, пета е възрастна и тъпа, а шеста е възрастна, грозна и тъпа. Медиите, ах, златни им уста, обичат да хиперболизират нискоинтелектуалните прозрения на тези дами. И, не, Белгия не е столицата на Румъния, макар че толкова логично звучи, не мислите ли? Според мен тази конкретна плеймейтка (ето, позволих си да транскрибирам на български) всъщност е подставено лице на илюминатите и определя преразпределението на политическата карта на Европа, няма как да е друго това.


Въпрос 2: Силиконът ще превземе ли света най-накрая или съвсем напротив?

Отговор: Ужасно секси е да наблюдавам wanna-be playgirls, които са с устни като ужилени от рояк пчели. На въпроса защо не ги намалят младите дами отговарят, че това в устните им е силикон и не може да се махне - веднъж поставен там, остава там завинаги (освен ако не искат кошмарни белези и деформации). Че какви по-неприятни деформации, питам се аз, и естетическото ми усещане трепва. Но мълчи, остаряло мислене, това е бъдещето. Трябва и в гърдите да има по 350 кубика във всяка. И в дупето евентуално. Може и в бедрата. И в прасците. Може и в скулите. Където се сетим, все ще е добре.

Въпрос 3: Водят ли многобройните родни конкурси за красота към масова чалгаризация (не говорим в звуков аспект) и опошляване на усещането за красиво у народонаселението?

Отговор: Ама как може да... Ох, за съжаление да.

автор: Ана Островска