Актьорът Хю Джакман отново в битка с рака на кожата.

По-малко от шест месеца, след като се подложи на операция за отстраняване на базално-клетъчен карцином на носа, австралиецът разкри, че е претърпял още една процедура съвсем скоро.

Вчера той сподели своя снимка в Инстаграм, на която е с превързан нос, също както и през ноември. " Още един базално-клетъчен карцином. Вече всичко е чисто. Благодаря на доктор Елбъм и доктор Ериън. Моля! Моля! Използвайте слънцезащитен крем", написа той под снимката.

Четете още: Хю Джакман едва не се кастрирал

Миналата година през ноември съпругата на Хю, Дебора-Лий Фърнес го посъветвала да посети дерматолог, за да прегледат "петното" на носа му. След прегледа стана ясно, че това е рак на кожата.

След операцията на 21 ноември миналата година, той сподели, че се чувства по-спокоен. "Чувствам се по-спокоен, хубаво е. Ракът вече го няма. Много съм благодарен на красивата ми съпруга, която ме накара да се прегледам… Бях като типичен мъж и все отлагах. През цялото време мислех, че не е кой знае какво, но после разбрах, че съм извадил голям късмет, че съм се прегледал в толкова ранен етап", написа тогава Хю Джакман.

Хю Джакман със съпругата си