Вчера в рамките на Седмицата на модата в Ню Йорк бе представена третата колекция на Кание Уест, която типично в стила на самовлюбения рапър-дизайнер бе придружена от слушане на новия му албум, носещ името The Life of Pablo.

Няма да е пресилено, ако кажем, че Медисън Скуеър Гардън, където се проведе въпросното ревю, се късаше по шевовете от насъбралото се множество, което наброяваше 18 000 и бе дошло, за да да види творенията от новата колекция на звездата. Сред гостите се открояваха имената на модни величия като Ана Уинтър и Оливър Ростейнг, но истината е, че фотообективите на всички папараци бяха насочени само и единствено към клана Кардашиян.

И как иначе, когато дамите от прословутата фамилия приличаха на ходещ цирк. Облечени в тоалети от новата колекция на Кание, които бихме описали като нелицеприятна смесица от палта с пера, тоалети с множество перлени инкрустации и разпокъсани дрехи с дупки по тях, които явно трябваше да минават за много арт, Ким, Кортни, Клои, Кайли, Кендъл, Крис Дженър и Кейтлин, наперено позираха пред папараците, оставяйки у нас впечатлението, че са дошли не да уважат представянето на Уест, а да начешат егото си.

Няма как да не споменем и новия светлорус цвят на косата на Кими, който лично според нас не е нейният нюанс.

А вие какво мислите за прическата на риалити дивата и за визиите, които тя и семейството ѝ демонстрираха?