Политикът, за когото плеймейтката Елена Кучкова говори от 1 година, вече е разкрит.

След дълги спекулации, теории и търсене кой е тайнственият мъж, по когото красивата пазарджиклийка хлътна, папараците на Николета Лозанова разбулиха мистерията. Гаджето на Елена Кучкова е 48-годишният Любомир Ников. Той се занимава с политика от години. Кадрите показват как влюбената двойка отпрашва извън София за уикенда по магистрала „Тракия". Видеото ще се излъчи в неделя в предаването „Папараци" по Би Ти Ви, съобщава vsekiden.com

Четете още: Бившето гадже на Елена Кучкова: Аз я направих танцьорка, беше обикновена и скромна

Моделката дълго даваше объркващи сигнали на обществото точно в какъв аспект е замесен любовникът й в политиката, но от думите й стана ясно, че той не е депутат. Всъщност Ников е шеф на столичната организация на Движението за права и свободи от няколко години. Той ръководи всички софиянци от партията и е сочен за едно от най-активните млади лица, минал през школата на ДПС. Той бе кандидат за депутат на парламентарния вот през 2013 г. Според осведомени двамата с Кучкова са се запознали малко след развода на Ников, който преди фактическата раздяла от години и живеел разделен със съпругата си.

Двамата се запознали в столичен бар. Ников буквално бил поразен от красивото й лице и изваяното тяло и я поканил на традиционна среща няколко дни по-късно. Всъщност нейни приятелки твърдят, че тя хлътнала здраво по него, докато той бил по-предпазлив, а и доста по-зает с работата си. Не искал и да бъде свързван със славата й на леко момиче, особено след голите снимки, лъснали на страниците на „Плейбой". Спекулациите, че той й е платил поставянето на пищните силиконови импланти, обаче не се доказват. Всъщност Елена е уголемила бюста си далеч преди да се запознае с Ников. Циците й са били „подарък" от бившето й гадже Стефан Роглев.

Политикът пък хич не си падал по подобни хирургични намеси и вместо такива подаръци залагал на романтиката във връзката си с Кучкова. Той е и анонимният мъж, който дари блондинката със стотици рози, орхидеи и хризантеми веднага след излизането й от риалити програмата.

Приятелките на плеймейтката се безпокояха, че политикът може да я зареже заради изпълнението й с изпъчването на гола гръд пред актьора от сериала „Фамилията" Иво Аръков в шоуто. Когато Елена се похвалила, че е получила огромните кошници с цветя, се успокоили, защото Ников настоявал тя да не участва в Къщата.

„Те не искат повече да се крият и съвсем скоро ще заживеят под един покрив. А Елена се надява тайничко Любо да я изненада с годежен пръстен за празниците", разкриха приятелки на знойната блондинка.