Автор
Woman.bg

Хубави подаръци и изненади от Изи Кредит и тази Коледа

Приятна изненада очаква всички клиенти на Изи Кредит в дните до Коледа и Нова година. Компанията ще спази хубавата си традиция и ще ги зарадва със специални подаръци за предстоящите празници.

Всеки, който през ноември и декември изтегли заем от Изи Кредит, ще участва в томбола за 30 практични за дома електроуреда. Списъкът с подаръците включва: 3 телевизора, 6 прахосмукачки, 9 кафемашини и 12 тостера. Всеки ще получи и уникалната карта Изи Бонус, предоставяща отстъпки в над 400 търговски обекта в цялата страна.

Коледната промоция продължава до 31 декември включително. На разположение на клиентите са шест продукта, за суми до 5000 лв., със седмични, двуседмични и месечни погасителни вноски, съобразени с индивидуалните възможности на всеки. Без скрити такси и условия.

Томболата за 30-те награди ще се проведе на 6 януари 2015 г. Имената на късметлиите ще бъдат обявени ден по-късно на www.easycredit.bg. Всеки печеливш ще бъде уведомен и лично по телефона.

Промоцията вече започна. Всеки може да се възползва и да спечели с Изи Кредит! Посрещнете празниците спокойни и осигурете топлина и уют за себе си и своите близки с коледното предложение на Изи Кредит! Още любопитна информация за промоцията и подаръците на Изи Кредит, може да прочетете тук. На разположение на клиентите е и телефон 0700 18 100 (без допълнително таксуване).