Автор
Woman.bg

Huawei P9 преоткрива мобилната фотография в България

Новият флагман с двойна камера, разработен съвместно с Leica, комбинира водещи иновации и неповторим дизайн.

На ексклузивно събитие вчера в PM Club Huawei представи на българския пазар дългоочаквания Huawei P9. Флагманът с двойна камера поставя нов стандарт в смартфон фотографията и е първият, разработен съвместно с легендарната марка Leica. Huawei P9 преоткрива снимките, направени с телефон, придавайки повече светлина и по-добра яснота, за да заснема брилянтни цветни и поразяващи черно-бели изображения в автентичния Leica стил.

За доброто настроение на гостите по време на премиерата на P9 в България се погрижиха Мария Силвестър и Любо Киров. Един от вълнуващите моменти беше представянето на пълната версия на новата телевизионна реклама на Huawei P9 с участието на Хенри Кавил и Скарлет Йохансон, глобални посланици на серията Huawei P9. Показвайки събирането на две световни звезди в Шанхай и Холивуд, рекламният клип символизира партньорството между Huawei и Leica и динамичната комбинация от автентични цветове с монохромна детайлност.

Ключът към превъзходните възможности за заснемане на изображения в новия Huawei P9 е дизайнът на двойната камера, който напълно разкрива способностите на оптичните лещи Leica. Цветната камерата улавя цветовете и придава яркост, докато монохромната камера е невероятна в постигането на дълбочина и детайли в снимката. Възможностите на P9 изпъкват в по-тъмни условия, тъй като двойната камера гарантира улавянето на повече светлина и детайли и постига по-добро качество на изображенията.

Изображенията от новаторската двойна камера оживяват на 5.2-инчовия full HD дисплей. P9 притежава най-новия Kirin 955 чипсет на Huawei и последната версия на Android – Marshmallow 6.0.

Семейството на Huawei P9 съчетава страхотен, гладък дизайн и прецизен детайл с технология – произведение на изкуството – за да може да промени начина, по който виждаме света.