Автор
Woman.bg

Христо Сираков скъсал с Биляна по телефона!

Приказката между Христо Сираков и бившата еротична танцьорка Биляна Евгениева продължи само пет месеца.

Повод за раздялата между двамата станали късните прибирания на красавицата, която купонясвала безспир по различни нощни заведения, както и няколко снимки, на които Биляна бе щракната в опасна близост до известния с изневерите си футболист Благой Иванов.

Когато Христо видял кадрите в Интернет бил на морето, вдигнал телефона и скъсал с годеницата си. "Събирай си багажа и се изнасяй!" - били думите на Сираков, съобщава сп. Story.

Евгениева се опитала да обясни, че между нея и Иванов няма нищо, но папарашки кадри от предаването "Поверително от НЛ", които вече ви показахме, доказват противното.

Четете още: Христо Сираков пя на италиански на годеницата си

"Аз имам имидж, който съм градил с години, имам достойнство и не мога да позволя подобно нещо. Не ме интересуват нейните обяснения и оправдания. Това, което тя си позволи да направи, означава, че няма и капка уважение и благодарност към мен - човекът, който се е грижил за нея през последната половин година" - сподели пред изданието още бизнесменът.

Сираков, който е известен с прозвището Ицо Стоте манекенки, не се поколебал и за секунда и веднага се преориентирал. Той се обадил на своя бивша изгора от Беркас, с която прекратил отношенията си, за да бъде с Биляна. Момичето се казва Дима и е управител на един от магазините на Сираков. Така след снимките на Биляна и Благо от софийско заведение, се появиха и тези на Христо и блондинката от Слънчев бряг. Двамата прекарали и няколко дни в апартамент на бизнесмена, в който той предвиждал да бъде с годеницата си на рождения й ден.