Автор
Woman.bg

Христо Сираков пя на италиански на годеницата си

Носен на крилете на любовта, пленен и вдъхновен от джаз изпълнението на Дарияна Куманова, Христо Сираков не се сдържа и запя Ун аморе гранде (Една голяма любов) на годеницата си Биляна Евгениева.

Бизнесменът и 33 години по младата плейметка бяха специални гости на Италианската вечер в новооткрит бар в София. Сираков, чийто бизнес е свързан и с Ботуша, се справи с извивките по-добре от участник в Х фактор. Свидетели на великолепните му импровизации станаха актьорът от "7 часа разлика" Теодор Дърлянов, Мисис България Йордана Димитрова , поп певицата Теди Кацарова и актрисата от Народния театър Биляна Петринска.

Сред ВИП присъстващите бе и румънският консул Оливер Мариус Дилоф, който бе очарован от класните коктейли и кулинарни специалитети на Бар Лежер.

Вкусните и отбрани италиански специалитети бяха лично приготвени от Дарияна Куманова, която бе пристигнала само часове преди началото на италианската вечер. Тя долетя с полет от Милано, веднага щом приключи ангажимента си с тазгодишната победителка на фестивала „Сан Ремо“ Ариза.

Четете още: Христо Сираков вече не крие новата си приятелка