В днешната статия ще обърнем внимание на хранителния режим на модела и актриса Роузи Хънтингтън-Уатли.

Красавицата споделя, че според нея фигурата зависи на 80% от режима на хранене и едва на 20% от упражненията.

Това не означава, че Роузи не тренира, напротив тя ежедневно посещава фитнес залата, а след това се отдава на йога, която отпуска напрегнатите мускули.

Четете още: Роузи Хънтингтън-Уайтли предпочита фотосесиите по бельо

Британката споделя, че много внимава какви храни приема и винаги консумира продукти произведени от малки екосертифицирани ферми.

25-годишната звезда обича домашните ястия и често сама си готви. Не пържи, а приготвя гозбите си на пара или ги пече.

Нежната половинка на Джейсън Стейтъм многократно е признавала, че избягва сладките изкушения и залага на плодове и зеленчуци. Храни се предимно с пюрета, супи и сокове. В менюто и са включени и хлорела - специални зелени водорасли, които поддържат ноктите, кожата и косата.

Ангелът на Victoria's Secret е категорична, че ключът към свежия външен вид е пиенето на много вода, затова тя приема по няколко литра вода на ден. Според Роузи "водата е наркотик от Бога", който намалява глада, помага на органите да функционират добре и прави кожата еластична, свежа и блестяща. Роузи обаче никога не пие вода по време на ядене, а 15 минути преди или след.

Задължително закусва до 1 час след ставането, като залага на продукти, богати на белтъчини. Обича да яде сьомга или яйца. Сутрин пие и фреш от зелени зеленчуци, моркови и ябълки. Не вечеря след 20 часа.