Колкото и да ви се иска да избягате някъде на топло, не пропускайте да си организирате една малка зимна приказка – почивка сред ободрителното щипване на студа.

Защо не се поглезете с някоя и друга спа процедура и романтична почивка?

Представяме ви перфектните зимни дестинации.

St Regis Resort, Аспен

Престоят в комплекса си е равносилен на глезене. Персоналът учтиво помага на всеки клиент да се придвижи от стаята до пистата, като се погрижи за всичко – екипировка, инструктор, транспорт, лифт и т. н.

Няма нужда да коментираме качеството на услугите в Аспен. Само ще вметнем, че срещите със знаменитости на пистите в курорта не са рядкост.

Освен ските и ботушите, вземете си и официално облекло – може да се случи да присъствате и на някоя по-формална вечеря.

Amangani, Уайоминг, САЩ

Aman Resorts може да достави най-луксозното петзвездно изживяване дори в Дивия Запад.

Amangani е проектиран така, че да се впише в картинката, като предостави на своите гости възможно най-впечатляващите гледки от околността. Ако членувате в ски клуба, ще ви вземат от летището, ще ви закарат до хотела и ще ви настанят, за да се порадвате на безгрижното носене по пистите в курорта, пишат от millionaire.bg


Съоръженията изключително улесняват движенията на скиорите към и от пистите. Те могат да се възползват още от ски консиерж, съхраняване на екипировката, сушене на ботушите и освежителни и топли напитки.

Пробвайте и някой от зимните сафари турове сред дивата природа. Ще ви хареса!

Four Seasons Resort Whistler, Британска Колумбия, Канада

Комплексът отвори врати през 2005 г. Още тогава той се наложи като супер луксозен. Не случайно там се проведоха и зимните олимпийски игри през 2010 г. За гостите има и изумителна частна резиденция, която се отдава под наем.

От спа центъра има успокояващ красив изглед към планините, а външният басейн е горещ, така че да плувате дори и сред вихър на снежинки. Ако се включите в ски програмата, ще ви облекат от глава до пети в дизайнерска екипировка и ще ви предоставят най-добрите ски и бордове – на Salomon, Rossignol, Burton и K2 skis.

Възползвайте се от ски консиерж – така всички досадни подробости ще бъдат уредени вместо вас.

Очаквайте продължение...