Четиризвездният хотел “Рила” е най-внушителният в Боровец. Построен през 1986 г. от френската фирма “Les Arcs”, той е един от най-големите скиорски хотели на Балканския полуостров.

Хотелът има отлично местоположение – намира се в самото подножие на ски пистите и на 200 м от Кабинковия лифт, на 50 м от 4-седалков лифт “Мартинови бараки” и на 50 м от 4-седалков лифт “Ситняково” Експрес. Хотел “Рила” осигурява ваканция, подходяща за всяка възраст през всеки сезон и предлага идеални възможности за отдих: спортуване, различни ресторанти и клубове за развлечения, екскурзии за разглеждане на забележителности и културни програми.

Спортуване и отдих: на любителите на природата хотел “Рила” предлага планински водачи и избрани туристически маршрути. Тези екскурзии траят от няколко часа до няколко дни и са съобразени с възможностите на отделния турист. Другите дейности включват каране на велосипед в планината, конна езда, риболов, организиране на пикник и др.

Хотел “Рила” разполага с 257 двойни стаи, 266 студия (до 4 души), 2 луксозни апартамента и 2 мезонета. Всички стаи и студия са с телефон, радио, сателитна телевизия и просторни тераси с великолепен изглед към планината. Студията са подходящи за настаняване на семейства и са оборудвани с кухненски бокс с хладилник.

Само сега и само в Woman.bg можете да си спечелите семейна почивка в хотел "Рила". Наградата включва 5 нощувки.

Как можете да се включите в играта, разберете тук