Краят на 2014 година e все по-близо. Според китайския календар, 2015 година е година на зелената и синя дървена Коза.

Символът на годината ще вземе юздите в свои ръце на 19 февруари 2015 година, в първото новолуние на Водолея. Според източния хороскоп, годината на синята Коза ще донесе сериозни промени във всяка сфера от живота ни. Избухливостта, упорството и непредсказуемостта са основните характеристики на козата.

Не ви съветваме да обмисляте големи планове за следващата година. В годината на Козата това е напълно безполезно и неблагодарно дело. Упоритата коза ще направи всичко по своему и ще се наложи да преосмисляте плановете си.

След спокойната и уравновесена година на Коня навлизаме в годината на капризната и своенравна Коза. Разбира се, всеки зодиакален знак с различни сили се опитва да получи благоразположението и любовта на Козата. Не всички обаче ще се увенчаят с пълен успех.

2015 година ще е важен период, носещ със себе си много промени.

До 12 август 2015 година ще се ползваме с покровителството на Юпитер по отношение на семейството и любовта. До септември месец ще се наложи да насочим усилия във финансовите си дела, като си правил точни сметки и бъдем внимателни.

Прочетете повече за годината на Козата ТУК!