Продължение от част I

Везни

Любопитни, търпеливи, изпълнени с оптимизъм, сговорчиви и много гъвкави, Везните са идеални спътници за далечни пътувания. През първата половина от годината ще бъдете твърде заети със семейството и работата си, но от август нататък планетите ще се подредят в изгодни за вас позиции и ще имате чудесна възможност за продължителна почивка. Астролозите ви съветват да се насочите към островите в Средиземно море – Балеарските или италианската Сардиния. Ако обаче наистина искате да избягате от грижите си, отидете в Япония, Бразилия или Аржентина.



Скорпион

Определението „гражданин на света“ подхожда идеално на Скорпионите. Навсякъде по земното кълбо те се чувстват като у дома си и се адаптират прекрасно във всякакви ситуации. Обикновено говорят свободно на няколко езика, което значително разгръща границите на комфортната им зона. Най-важното в едно пътуване за вас е да натрупате нов културен опит. Привличат ви места, изпълнени с тайнствено очарование и дори мистицизъм Например Петра в Йордания, пустинята Сахара в Мароко или Израел.



Стрелец

От една страна Стрелците постоянно са привлечени от разкоша и изобилието, а от друга истинската им страст са приключенията. Ще трябва да изберете места, които да съчетаят в себе си хармонично тези два аспекта. Идеален вариант ще е пътуване в САЩ от Калифорния до Ню Йорк. Американската провинция я оставете за друг път. Звездите ви препоръчват да включите в маршрута си най-известните и големи градове – Сан Франциско, Лос Анджелес, Лас Вегас, Далас и Ню Орлиънс.



Козирог

Козирозите обожават да прекарват времето си на чист въздух, сред природата, на големи открити пространства. Ако пътувате в група или с втори човек, обикновено сте в ролята на лидера – съставяте подробно разписание, планирате предварително кои места ще посетите и подбирате подходящ транспорт. Постарайте се обаче тази година да разтоварите това бреме от плещите си и позволете на други да се ангажират с тази задача. Звездите ви съветват да се насочите на Изток. Има нещо в Индонезия и Япония, което ви привлича. Не изключвайте от плановете си и Канада, която гарантирано ще ви осигури добра почивка.



Водолей

За Водолея всяко, дори и най-краткото пътешествие е сигурен начин да се запознае с нови хора и да намери нови приятели. Тази година също ще е така. Вие сте отлични компаньони за служебни пътувания. През втората половина от годината звездите ви обещават доста командировки. Както и в сексуалните партньори, в градовете ви привличат харизмата и индивидуалността. Направете си малка почивка и отидете в Берлин, Амстердам или Лондон. За сериозно (може би дори съдбоносно) пътешествие по-подходящи ще са Абу Даби, Шанхай и Сидни.



Риби

Поетичният характер и постоянните екзистенциални размишления пречат на Рибите да бъдат добри организатори на пътувания. Те могат да пътуват дисциплинирано и внимателно, само когато са сами, когато разчитат само на себе си. За добра почивка ви трябва правилна атмосфера – място с приятни аромати, вкусни ястия и максимално дружелюбни хора. Всяко пътуване за вас е източник на вдъхновение. Вие обичате места, на които можете да се потопите в историята им. Ще се чувствате като риба във вода в Средиземно море. Кадис, Атина, Сицилия, Будапеща, Краков или Сараево ще ви помогнат да се отпуснете най-сетне.

Снимки: point-of-no-23.livejournal.com,seesydneypass.iventurecard.com,worldstrides.com,www.telegraph.co.uk, www.internationaltravellermag.com

Последно от woman.bg