За много хора 2014 година ще бъде сполучлива. Най-голямо успех ще имат онези, които лесно се приспособяват към обстоятелствата, намират бързо общ език с околните и обожават промените в обстановката.

Ако искате в годината на Коня да ви се усмихне късметът, забравете консерватизма и педантичността, наслаждавайте се на всеки миг и не пречете на другите да се радват на живота.

Напомняме, че за „чисти“ знаци се смятат хората, родени между 1-во и 18-о чисто от месеца. Останалите са повлияни от предходната и следващата зодия – както като личностна характеристика, така и като съдба.

Овен (21 март – 20 април)



През 2014 година Овните ще имат късмет във всичко, свързано с пътуване. Всички ваши пътешествия ще се окажат сполучливи, а много от тях дори ще са решаващи за живота ви. Случайните ви спътници могат да се превърнат във ваши делови партньори или добри приятели, а чуждите страни и градове ще ви дарят с любов. Така че не отказвайте пътувания – покровителят на годината ви е приготвил няколко прекрасни изненади, които ще променят живота ви.

Освен това ви очаква сбъдване на едно от вашите най-големи желания, а намерено от вас на улицата животно може да стане жив талисман, който да ви донесе късмет.

Телец (21 април – 20 май)



През 2014 година Телците ще имат късмет в сферата на финансите. Имате отлични шансове да откриете „златна мина“, захващайки нещо ново за вас, но познато на вашите предци. Колкото по-често се обръщате към „корените си“, толкова по-успешно за вас ще протече годината.

Съдбата ще ви се усмихне, ако решите да се заемете с творчество. Пробвайте да пишете поезия или да рисувате картини, използвайте свободното си време за направата на красиви предмети и украшения. Всичко, в което вложите душа, не само ще ви помогне да опознаете възможностите си, но и ще ви донесе печалба.

Близнаци (21 май – 21 юни)



Близнаците през 2014 година ще имат късмет буквално във всичко, но само при условие, че се подчиняват на здравия си разум, а не на собствените си желания. Покровителят на годината разбира се обича импулсивността и лекомислието, но не и когато те са във вреда на започнатата работа.

Можете да си позволите всякакви приумици, но само след като изпълните възложените ви задачи. Тогава ще имате пари да реализирате замислите си и ще се радвате на сполучливи, приятни и радостни приключения. Очаква ви хубава изненада от разкрита тайна.

Рак (22 юни – 22 юли)



През 2014 година Раците ще имат късмет във всичките си начинания – особен успех ще имат онези, които не са твърде консервативни. Приемайте всичко ново, търсете оригинални и модерни средства за постигане на целите си, развивайте се многопосочно и съдбата непременно ще ви се усмихне.

Късмет ще ви донесе и човек, на когото сте решили да помогнете. Най-вероятно съдействието и подкрепата ви ще се окажат „печелившия билет от лотарията“ за вас. Благородната ви постъпка ще ви донесе нещо прекрасно, така че не се спирайте да вършите добро.

Лъв (23 юли – 22 август)



През 2014 година Лъвовете ще имат късмет не само в онази сфера, в която се реализират успешно вече няколко години, но и в нови начинания. Най-вероятно ще имате възможността да станете наистина популярна личност и да повишите качеството на живота си. Най-важното е да не изтървете шанса си.

Съдбата ще ви се усмихне и в сферата на финансите, а това на свой ред ще ви позволи да извършите важно и дори съдбоносно пътешествие. От него ще се върнете като нов човек. Ще откриете един нов прекрасен свят и повече няма да пожелаете да пренебрегвате шансовете си.

Дева (23 август – 22 септември)



През 2014 година късметът ще съпътства Девите във всички техни начинания. При това съдбата ще ви се усмихва без никакви условия. Всичко, което правите, ще се хареса на Коня, който щедро ще ви дари с благата, които сте заслужили. Може да се каже, че в никоя година досега не сте имали толкова благоприятни обстоятелства.

Очаквайте да се сбъдне една от вашите материални мечти. Най-вероятно най-сетне ще имате пари да си позволите нещо, което отдавна желаете.

Везни (23 септември – 22 октомври)



През 2014 година Везните ще имат късмет с приятелите. Постоянно ще имате до себе си хора, които ще мислят за вашето добруване не по-малко, отколкото за собственото си. Очакват ви задушевни разговори и взаимодействие с онези, които познавате добре от отдавна, както и с онези, с които ви предстои да се запознаете. Тези взаимоотношения ще са полезни не само за душата ви, но и за материалното ви състояние.

Ще имате късмет и в любовта, която ще ви донесе двойна печалба – засилващите се нежни чувства ще вървят ръка за ръка с увеличение на доходите ви. Важно е обаче да се научите да съчетавате хармонично тези две сфери – интимната и деловата.

Скорпион (23 октомври – 21 ноември)



Скорпионите тази година ще трябва много да се постараят, за да предразположат съдбата. Въпреки това, ако положите нужните усилия, ви очакват няколко лъчезарни усмивки от тази капризна дама. Ще се радвате на покровителство от „горните етажи“, получено благодарение на своите лични качества. Ако своевременно ви преместят от една среда в друга, това ще е добре за вас.

Искате да привикате късмета на ваша страна? Тогава бъдете по-организирани и по-скромни в желанията си, освен това си намерете личен талисман. Трябва да имате вещ, докосването до която да ви изпълва със спокойствие и щастие.

Стрелец (22 ноември – 21 декември)



През 2014 година Стрелците ще имат късмет постоянно. Това е вашата година – животът ви ще намери своя път към благополучието и успеха. Проблемите ви ще изчезнат като по чудо, ще си оправите взаимоотношенията с хора, с които сте имали неразрешими конфликти преди.

С парите също ви очаква успех. Доходите ви ще нараснат многократно, така че няма да се притеснявате повече за прехраната си. Не е изключено да стигнете до по-малко служебни задължения, съчетани с по-висока заплата. Съдбата ще ви зарадва и с прекрасни пътешествия.

Козирог (22 декември – 19 януари)



Козирозите не са свикнали да разчитат на късмета и предпочитат да вярват на собствените си сили. Но през 2014 година ще се уверите, че светът има да ви предложи много непознати неща. Очакват ви тайнствени и необясними събития, които ще преобърнат живота ви. Загадъчните щастливи обстоятелства ще ви помогнат да постигнете нещо, което не сте могли да реализирате досега.

Съдбата ще бъде на ваша страна и в начинанието, за което още само се замисляте. Така че не се страхувайте да реализирате идеите си – очаква ви успех.

Водолей (20 януари – 18 февруари)



През 2014 година съдбата ще се усмихва рядко на Водолеите, но само защото те неизвестно защо не вярват в нейната сила. Не се поддавайте на песимистичните си настроения и късметът ще ви се усмихне. Очаквайте искрено приятна изненада след всеки завой и това ще е вашият ефективен талисман, който ще ви опази от много проблеми.

Впрочем ако имате веществен талисман, той също ще ви помогне да привикате късмета на своя страна. Ако вече имате такъв, по-често го носете със себе си, говорете му, искайте съдействието му. Ако нямате – харесайте си за тази година украшение с тюркоаз или демантоид.

Риби (19 февруари – 20 март)



През 2014 година Рибите ще се отърват от някакви неприятни задължения. Ще се освободите от това, което ви спъва, което не ви позволява да действате така, както ви се иска. Много е вероятно опияняващото чувство на свобода да стане перманентно състояние за вас през тази година.

Ще имате късмет и в дадено начинание. Нов проект, започнат от хора, които познавате отдавна, ще ви позволи да проявите таланта си и да преоткриете света от една нова, прекрасна страна. Най-хубавото е, че всичко това ще ви се отплати добре финансово.

Четете още: Хороскоп на пътешествията за годината на Коня