Автор
Woman.bg

Хомосексуална двойка отглежда 2 чифта близнаци (Снимки)

Казват, че няма по-голямо богатство на този свят от къща, пълна с деца. И това е най-голямата истина, която ще чуете някога. Ще ви я потвърди и тази щастлива хомосексуална двойка, която се радва не на един, а на цели два чифта малки, сладки, пухкави близнаци.

Фотографът Жулиет Каничи и нейната съпруга Ники от Масачузетс са горди майки на 2-годишните малчугани Нико и Сиена, а отскоро – и на едномесечните очарователни госпожици Джиа и Джема.


Сред любимите за фотообектива на Каничи теми са невинността, въплътена в душата на най-сладките създания на планетата, очарованието на бременността и сватбената фотография..


За да станат снимките на бебета изпипани до съвършенство, тя трябва да успокои или приспи новородените. За тази цел към арсенала от приспивни техники, с които щастливата мама и професионален фотограф си служи, са люлеенето, нежното погалване на клепачите и... сешоара. Известен факт е, че шумът от включения апарат наподобява този в утробата на мама.


Успокояването на бебетата й отнема от няколко минути дo половин час, разкрива тайната на приказните си бебешки снимки Жулиета Каничи.