Не всички известни личности изгарят от желание сватбата им да се превърне в публично достояние и сензация на годината.

Даже напротив, за някои от най-големите холивудски звезди светската сватба е табу, а всички медии научават за нея едва след като тя вече е факт.

Пример за това са 10 от най-любимите холивудски двойки, eто ТУК може да видите кои са първите пет звездни двойки.

Ан Хатауей и Адам Шулман

Ан се омъжи за приятеля си през 2012г. в Калифорния на скрита от света церемония. Една от малкото известни подробности около сватбената церемония на звездите е, че булката е била облечена с рокля модел на Валентино.

Бионсе и Джей-Зи

Тази световно известна и любима музикална двойка успешно запази най-хубавия момент от връзката си само за себе си. Двамата се венчаха през 2008г., а сватбената церемония беше официално потвърдена едва 6 месеца по-късно. Двамата определиха церемонията като "традиционна и духовна" и не коментираха повече събитието.

Четете още: Ето какво подари Джей Зи на Бионсе за празника

Кели Кларксън и Брандън Блексток

Кели и музикалният и мениджър Брайън бяха сгодени около година преди тайно да сключат брак. Певицата първа разкри новината, като написа на феновете си съобщение в Туитър. "Официално съм г-жа Блексток. Оженихме се вчера на най-красивото място на света", сподели с почитателите си изпълнителката.

Харисън Форд и Калиста Флокхарт

Влюбените се венчаха в Калифорния през 2010г., а за церемонията се разбра седмици по-късно. Двойката, която има 22 години разлика във възрастта, се среща за пръв път през 2002г. и 12 години по-късно е все така влюбена.

Даниъл Крейг и Рейчъл Уайс

Вероятно Крейг е използвал някои "Бонд" номера, за да опази в тайна сватбата си с Рейчъл. Двойката се венча през юни 2011г. само след година заедно, а на тържеството са присъствали само 4 души.

Четете още: Хайди Клум и Сийл отново заедно