Автор
Woman.bg

Холи Бери смята жените за мултифункционални

Холивудската актриса Холи Бери смята, че всички жени са "машини", създадени да бъдат мултифункционални и лесно да "жонглират" със забързаното си ежедневие.

През последната година звездата се е нагърбила с не малко задачи, като едновременно се занимава с нов филм, участие в телевизионно шоу и отглеждането на двете си деца. Може би заради това актрисата е на мнение, че подобен режим е достоен само за едно мултифункционално създание, каквото е жената.

Четете още: Добрият пример: Ринопластиката на Холи Бери

"Знам че аз не съм единствената, жените правят това през цялото време. Ние сме създадени, за да вършим всичко, едновременно да работим, да не спим, да се грижим за децата си и да се радваме на любовта. Ние сме машини, ние сме създадени силни", категорична е Бери.

Четете още: 12 вечно млади звезди - II част

В интервю за списание "Пийпъл" Холи сподели, че се намира на етап от живота си, в който се опитва да намери баланс със себе си.

"Взимам сина ми с мен на снимки, а дъщеря ми се присъединява към нас след училище. Не се отделям от тях, но в същото време не спирам и да работя. Справям се", добавя актрисата, цитирана от БГНЕС.

Четете още: Как се казва синът на Холи Бери?