От известно време в Холивуд се носят слуховете, че Холи Бери и Оливие Мартинес живеят разделени от както се роди сина им Масео, през септември 2013 г.

В медиите се говори, че двойката не е засичана заедно от 7 декември, което те оправдават с пълните си графици и отделните им творчески проекти. Сега обаче актрисата подсили въпросните слухове като за първи път се появи без брачната си халка, докато зареждаше с гориво автомобила си на бензиностанция в Лос Анджелис, пише New York Daily News.

Четете още: Добрият пример: Ринопластиката на Холи Бери

47-годишната актриса и 48-годишният френски актьор се ожениха миналото лято в Париж, но от няколко месеца не са се появявали заедно, а тя дори отиде на наградите „Оскар“ в началото на март сама.

За напрежението по между им намекна неин приятел: „Те имаха няколко сериозни скандала все за малки неща, но помежду им се нагнети напрежение. Оливие смята, че Холи работи твърде много и е съсредоточена повече върху това да отслабне, вместо да се грижи за сина им. Тя се умори от неговите упреци. И двамата са много избухливи и инати.“

Бери и Мартинес се срещнаха на снимачната площадка на филма „Dark Tide“ през есента на 2010 година и оттогава са двойка. Синът им вече е на пет месеца, а тя има и 6-годишна дъщеря Нала от предишната си връзка с модела Габриел Обри.

..

Четете още: Холи Бери смята жените за мултифункционални