Автор
Woman.bg

Холандският транс гений FERRY CORSTEN гостува на YALTA CLUB

На 7 ноември YALTA CLUB посреща един от най-впечатляващите транс диджеи от световната електронна сцена – FERRY CORSTEN.

Музика от друго ниво с подписа на CORSTEN ще изпълни сетивата на феновете в ROOM 1. След участието си в ASOT 600, FERRY спечели сърцата за стотици фенове у нас, затова и завръщането му се очаква с огромно нетърпение. Холандската звезда ще се качи на пулта веднага след представянето на резидента на YALTA CLUB – STEFAN POPOV.

CORSTEN винаги е изпреварвал времето си с невероятния си талант и усет не само към транс музиката, но и към електро и прогресив хауса. Началото на кариерата му е поставено от албума му “Out of the Blue”, а сингълът му “System F” попада в британските Топ 20 и японските Топ 10 в три последователни години. Точно тогава започва и големият успех на CORSTEN, следван от популярния трак “Gouryella” в колаборация с Tiesto.А ремиксът на емблематичното парче “Adagio for strings” се превръща в клубен химн.

През годините CORSTEN записва и продуцира заедно с имена като U2, Moby, Faithless, The Killers, William Orbit, Duran Duran, Public Enemy, Nelly Furtado, Justin Bieber и много други. Участията му в цял свят му дават възможността не само да застане на пулта до диджеи и продуценти от ранга на Dash Berlin, Aly & Fila, Mark Knight, Bassjackers, Dimitri Vegas & Like Mike, Shogun, Cosmic Gate, но и да получи тяхното признание.

Билети за партито на цена от 30 лв. може да намерите в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.