Днес H&M откри първия си магазин в Плевен.

Над 400 души се наредиха на опашката часове преди той да отвори врати в най-добрата шопинг дестинация в града – Панорама Мол, пл. Иван Миндиликов 1.

Разположен на площ от 2 200 кв. м, магазинът ще предлага модерни и качествени дрехи за цялото семейство на най-добра цена.

Станимир Вълков, управител на магазина, и Христина Гечева, продавач-консултант прерязаха червената лента и посрещнаха първите клиенти в модния рай на H&M.



„За нас е изключително вълнуващо да открием магазин в тази чудесна шопинг дестинация – Панорама Мол. Наша цел е винаги да отговаряме и да надвишаваме очакванията на клиентите си за качествена мода на достъпни цени. Щастливи сме и от факта, че работим заедно с много талантливи хора от Плевен, които имат желание да се развиват в нашата компания“, сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.

Целият ден в магазина на H&M ще има специални промоции по повод откриването. Първите 100 пред магазина получиха карти-ваучер на стойност 20 лв. Всеки клиент, направил покупка, ще получи подарък от H&M, a студентите, представили валидна студентска книжка, ще могат да се възползват от 20% намаление на 1 продукт по избор. Освен това при всеки 50 лв. покупки в магазина, клиентите ще получават карта-ваучер за 10 лв., който могат да използват между 21 и 30 април.



В H&M Плевен бе представена новата колекция Conscious – специална лимитирана колекция, която шведският бранд подготвя всяка година. Тя е част от постоянната ангажираност на H&M към по-устойчиво бъдеще на модата и доказва, че качествените дрехи могат да бъдат правени от екологични материи. Обемът и воланите създават свободен силует, подходящ за наближаващото лято, а графичните животински принтове и нюансите на пустинния залез придават усещане за горещи летни дни. Използваните материи включват органичен и рециклиран памук, рециклиран полиестер, коноп и Tencel®.

H&M Плевен ще бъде отворен за клиенти всеки ден от 10 до 22 ч.