Автор
Woman.bg

H&M организира открити тренировки под мотото ''Спортувай стилно!''

Специално за привържениците на модата и добрата форма H&M организира спортни събития в два последователни уикенда.

Желаещите да спортуват ще имат възможност да изберат от четири различни тренировки, а веднага след тях да се насладят на шопинг с новата H&M Sport колекция и отстъпка от 20%.

По този начин шведският моден бранд отбелязва старта на новия спортен сезон и актуалната си колекция, предназначена за спортни занимания. Независимо от практикуваната активност, промяната на времето изисква повече слоеве дрехи, подобрени технически материи и функционални детайли. Всичко това е част от разширената колекция H&M Sport и новите предложения за пролетта.

Този уикенд – 31.01. и 01.02. – събитията ще се проведат в Serdika Center. Те са напълно безплатни и изискват предварителна регистрация. Участие може да бъде заявено на адрес http://social.hm.com/bg_BG/hm-sport-bulgaria, като се посочи име, желана тренировка и съответния ден. Участниците ще получат талон за 20% отстъпка за продукти от H&M Sport в края на своята
тренировка.

Четирите тренировки ще бъдат водени от професионални инструктори с опит в груповите занимания. Със старта на инициативата привържениците на интензивните занятия ще могат да се включат в Insanity – силно натоварваща програма, при която се редуват серии от упражнения с ниско и максимално ускорено темпо на изпълнение. KombatXtreme пък е предназначен специално за феновете на бойните тренировки – стилът напомня боен фитнес клас с движения от бокс, карате, капоейра, кик-бокс, но се изпълнява под звуците на преливаща от адреналин музика. За тези, които предпочитат по-спокойните тренировки, най-привлекателно ще бъде заниманието Pilates – система от упражнения, която набляга на балансираното развитие на тялото чрез придобиване на сила, гъвкавост и усет. В края на тренировъчния ден любителите на латино музиката ще могат да се впуснат в шеметния танц на Zumba – латино денс аеробика, която е комбинация от танц и кардио тренировка и съчетава движения от меренге, салса, кумбия, регетон.

Повече информация за часовете на тренировките е достъпна в сайта за регистрация:
http://social.hm.com/bg_BG/hm-sport-bulgaria.

Следващата седмица, 07-08.02, събитията ще се проведат в Paradise Center.