Лятото е идеалното време за носене на красиви, изящни и цветни бижута.

Ръкавите стават все по-къси, все по-често обичаме да носим къси поли, а вдигнатата коса е предпоставка за огромни обеци, които се забелязват.

Американският вариант на списание Marie Claire ни докладва чрез моден репортаж кои са най-хитовите за тази година бижута и с какви дрехи да ги комбинираме.

Остри геометрични форми

Острите геометрични форми в бижутата са идеални за впечатляващи обеци. Те са елегантни и в същото време добавят онази edgy нотка във визията, която придава увереност на визията.

Четете още: 5 типа летни рокли, които трябва да притежавате

Масивни пръстени

Масивните пръстени никога не са излизали от мода, като в момента сред тях златото е на почит. Не се страхувайте от остри форми или шипове, бъдете на гребена на вълната и комбинирайте със семпли дрехи.

Дебела верига-огърлица

Ако харесвате r'n'b стила, ако обожавате комбинацията между златно и бяло, то този тип бижу е за вас!

Тънка огърлица с висулка

Нежни, деликатни и в същото време впечатляващи, този тип бижута са идеални за офиса. Комбинирайте със сако и бяла риза и ще се превърнете в офисната принцеса, на която всички искат да приличат.

Дръзка гривна

Шриоката гривна с овален камък може да послужи като акцент на всяка визия, без значение колко семпъл тоалет сме избрали.

Четете още: Отново на мода: Еспадрили с характер

Обеци с масивни камъни

Барокът в бижутата и онова старинно усещане се завръща на мода. Извадете този тип обеци от шкафчето и ги носете с дрехи с флорални елементи, елегантни диадеми или кадифени дрехи.

Огърлица по врата

Тази година огърлицата по врата е абсолютният фаворит, като можем да видим известни личности, модни блогъри и въобще жени с перфектен моден вкус да носят подобна.