Автор
Woman.bg

Хитовата козметична линия от Маями Rejuvesse MD стъпи на българска земя!

В края на миналата седмица, на специално събитие в Гранд хотел София, бе представена най-новата козметична марка, която стъпва на българския пазар - Rejuvesse MD (Реджувес МД).

Според дерматолога д-р Евгени Христозов, в днешните условия на живот (замърсена околна среда, хранителни продукти с различни добавки и др) всяка жена е най-добре за започне антиейдж грижа на крехката възраст от 20 г.

Любопитното при Реджувес МД е, че марката ще бъде представена на българския пазар от линия от четири продукта, които според създателите й са достатъчни за перфектната грижа за кожата. В предложенията на бранда е включен и изключително интересният удължител за мигли, който е изпробван и в българска среда и който дава удивителни резултати.

д-р Евгени Христозов

Специфичното при Реджувес МД е използването на растителни стволови клетки, чрез които всяка дама може да запази младостта си за по-дълго време.

Продуктите на марката съдържат стволови клетки от Uttwiler Spätlauber - рядък сорт ябълка, растяща в Швейцария, която е изключително устойчива на външни въздействия. Другите растителни стволови клетки, които са част от продуктите на Реджувес МД, са от „вълшебното“ грозде Gamay Teinturier Fréaux Grape. То също е рядък вид и съдържа антоцианини - мощни антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали в кожата.

Ето и кратко представяне на продуктите на Реджувес МД:



Биоактивна емулсия за лице - изравнява тена на кожата, прави я по-блестяща и сияйна, редуцира фините бръчки, възстановява увредената от слънцето кожа, подходяща като нощен и дневен крем.

Биоактивен стягащ лифтинг серум - има мощно антиоксидантно действие, осигурява моментален повдигащ и заглаждащ ефект, особено подходящ при специални случаи или като основа за грим; нанася се под дневния крем.

Биоактивен околоочен гел - намалява тъмните кръгове и отоците под очите, действа противовъзпалително, подходящ е за чувствителна кожа.

Удължител за мигли – това е първият подобен продукт в Европейския съюз без хормони, вкл. простагландини, който прави миглите по-плътни и дълги. Създаден е на основата на растителни стволови клетки. Едно нанасяне вечер в основата на миглите е достатъчно, на следващата сутрин се измива с вода. Резултатът е видим до месец, а една опаковка стига за повече от 4 месеца.

По време на презентацията гримьорът Зоран показа как продуктите на Реджувес МД могат да се съчетаят с разкрасителните средства, които използваме в ежедневието си.

Любопитен е фактът, че една от най-известните почитателки на козметика с екстракт от редкия сорт шфейцарска ябълка е първата дама на САЩ - Мишел Обама.

*Продуктите на Реджувес МД ще бъдат достъпни в търговската мрежа в България в най-скоро време. Очаквайте повече за тях в Woman.bg

* Повече информация за тях може да бъде получена на www.q-science.eu.