Звездите обожават Хелоуин, а ние да гледаме снимки на костюмите им. Някои залагат на секси визии, а други се маскират по-страшничко, но всички са невероятно колоритни.

Сред знаменитостите, които взимат празника наистина при сърце е Ким Кардашиян. Риалити дивата винаги отбелязва Вси Свети не с един, а с няколко костюма. Изключение от правилото нямаше и тази година.

Ким побърза да сподели с феновете си в Инстаграм снимки на двете си тазгодишни хелоуински визии. Първата се състоеше от прилепнал по тялото черен костюм на скелет, подчертаващ извивките на звездата, и съответния грим в черно и бяло.

Четете още: Най-добрите звездни хелоуински костюми през годините

Няколко часа по-късно Ким качи в профила си в социалната мрежа снимка, на която е маскирана като главната редакторка на американския Vogue Ана Уинтър.

Смеем да твърдим, че госпожа Кание Уест е пресъздала облика на иконичната дама доста успешно. С помощта на един костюм от вълнен туид Chanel, една перука тип "боб" и едни тъмни слънчеви очила Кардашиян за нула време се е превърнала в по-пищната версия на Ана Уинтър.

Компания на Ким в маскирането й правеха малката й дъщеричка Норт Уест, дегизирана като редактора Андре Талей, гримьорката Джойс Бонели и нейният син, които бяха влезли в образите на творческия директор на Vogue Грейс Кодингтън, известна с огненочервената си коса, и дизайнера Карл Лагерфелд.

Четете още: Хелоуин 2014: Костюмите на звездите

Норт Уест не остана по-назад от Ким и също като нея се похвали не с един, а с цели два хелоуински костюма. Вторият тоалет бе на малко скунксче и несъмнено отиваше много повече на възрастта на малката сладурана от първия.