Този четвъртък, 11 февруари, българската инди рок банда HAYES & Y ще представи най-новия си клип в столичния клуб TERMINAL 1. Видеото е към парчето SPECIAL, част от втория краткосвирещ албум на групата. Премиерата съвпада и с последното участие на момчетата преди да заминат отново за Лондон.

Изборът за следващ официален видеоклип на HAYES & Y с парчето SPECIAL e очакван и логичен още oт излизането на второто EP, отличаващо се с приковаващо звучене и силен текст, който несъмнено се помни дълго. Дълго ще се помни и видеото към SPECIAL, чийто режисьори са Добрин Кашавелов и Адрияна Герасимова, автори и на клиповете „Oкеан“ (OСТАВА) и „Брат“ (БАЛКАНСКИ).

Премиерата на видеото към SPECIAL ще бъде в клуб ТERMINAL 1, а това ще е първото участие на бандата на тази сцена. Освен това момчетата са подготвили селекция от авторски парчета, които ще ни държат музикално наситени до следващта ни среща с тях. Преди HAYES & Y ще чуем още група Comasummer и диджей сет от Краси Москов.

Билети в предварителна продажба на цена от 8 лв. могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM. В деня на събитието ще се продават на входа на цена от 10 лв.