Майка им е известен моден дизайнер, така че за никога не е изненада, че наследниците Бекъм са обявени за най-стилните деца в света.

Малката модна икона на Виктория и Дейвид Харпър Севън оглавява световната модна класация, а веднага след нея се нареждат 15-годишният Бруклин Бекъм и 11-годишният Ромео Бекъм. Третият син на звездното семейство, 9-годишният Круз, заема шеста позиция в класацията.

След корицата на списание "Man About Town", Бруклин си спечели много модни признания, както и гордостта на известната си майка. Колкото до малкия Ромео, той отдавна вече се е потопил в света на модата с участието си в кампанията на Бърбъри миналата година.

Четете още: Глезят Харпър Бекъм с огромен подарък

"Ние не натискаме децата непременно да бъдат част от шоубизнеса. Даже напротив, съветваме ги да се стараят максимално, но им даваме пълна свобода във всяко едно начинание което предпочитат. Те водят доста луксозен начин на живот и определено са привилегировани, но не получават всичко което поискат. Всеки ден с Дейвид им припомняме колко големи късметлии са", споделя Виктория.

Въпреки че Харпър винаги е облечена в дизайнерски тоалети, предимно рокли, в скорошно интервю баща й призна, че когато малката е вкъщи сред братята си, тя се превръща в истинско момче.

След клана Бекъм в класацията на най-стилните деца в света се нареждат още Сури Круз, дъщеря на Кейти Холмс и Том Круз, както и дъщерята на Джейда и Уил Смит Уилоу, пише БГНЕС.

Четете още: Бузка до бузка: Харпър и тати Бекъм