Автор
Woman.bg

Харесвате ли я: Дакота е момичето от февруарската корица на Vogue

Въпреки че е дъщеря на двама утвърдени актьори, Мелани Грифит и Дон Джонсън, досега кариерата на Дакота Джонсън не беше достигнала върха си.

Това обаче е на път да се промени ... Или поне в това е сигурна главната редакторка на американския Vogue - Ана Уинтур. Ана неведнъж е критикувана заради факта, че слага звезди на корицата на модната библия, особено откакто даде поле за изява на Ким Кардашиян и Кание Уест. Имайки предвид продажбите на броя, които надминаха всички очаквания, Ана може би е на прав път ...

Въпреки че все още филмът "50 нюанса сиво" не е излязъл, Уинтур е преценила, че интересът към него е достатъчно голям, за да го промотира. Фотосесията с Дакота е заснета от легендарния фотограф Марио Тестино, а корицата представлява обикновен близък кадър на лицето на актрисата, която е гримирана доста скромно.

Четете още: Разберете кои ще бъдат мелодиите на филма "50 нюанса сиво"

В интервюто за Vogue Дакота дава отговор на въпроса защо е решила да изиграе Анастейжа Стийл: "Мисля си за моята намаляваща анонимност и колко страшно е в действителност това, защото голяма част от мен иска да живее в Ранчо в Колорадо където да отглеждам деца, пиленца и коне, което ще направя така или иначе. Исках да участвам защото ролята е много различна, а любовната история е изпепеляваща. Филмът е най-ненормалното нещо, от което човек може да бъде част. Никога не съм изпитвала нещо подобно, не смятам, че някой е. Наистина е стряскащо, но и много вълнуващо."

Четете още: 40 секси снимки на Джейми Дорнън: Запознайте се с г-н Крисчън Грей

Очаква се "50 нюанса сиво" да излезе на голям екран а 13-ти февруари, ден пред св. Валентин.