Автор
Woman.bg

Харесва ли ви: Секси визията на Кайли Миноуг?

Австралийската поп звезда Кайли Миноуг е една от най-чаровните и стилни известни дами, които без притеснение споделят неща и събития от личния си живот.

Живата легенда на електронната денс музика, Giorgio Moroder, се завръща на сцената 30 години след последния си албум. Припомняме ви, че първия сингъл от албума на Moroder е озаглавен "Right Here, Right Now" и е с участието на диско-поп дивата Кайли Миноуг.

Преди броени дни 46-годишната певицата сподели в социалната мрежа стара снимка на Майкъл Хътчинс, с когото преди години бяха в интимни отношения. Поводът за публикацията е рожденият ден на покойния фронтмен на INXS, който на днешната дата щеше да навърши 55 години.

"Разбира се, намерих я днес!!! Или може би снимката ме намери? Честит рожден ден Майкъл Хътчинс! Липсваш ни", сподели Кайли в текст към публикацията.

Кайли сподели в интервю, че все още си спомня с обич за времето, когато с Майкъл бяха двойка.

Според нас няма голяма разлика между Кайли преди и сега, тя е все така красива и чаровна, но определено е станала по-самоуверена и секси.

На гала вечеря в Лондон сладкото миньонче блесна с удивителна дреха, разкриваща пефектните й мерки.

Четете още: Една закръглена дама, един размер, 10 чифта дънки. Ето резултатa!

Кайли се открояваще на събитието с невероятен стил и безупречна красота. Тя бе заложила на бяла рокля с дължина до земята и дълбока цепка.

Кайли никога не е била привърженичка на визии, претрупани с множество аксесоари и бижута. Малки обеци, прическа на една страна и нежен грим бяха идеален завършек на сексапилната й визия. Кайли определено знае как да подчертва своята женственост, не мислите ли?

Четете още: Дамата в бяло: Ан Хатауей